Νέο κρούσμα κατά της τροχονόμου από ασυνείδοτο οδηγό!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

το προηγούμενο διάστημα και μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα ασέβειας προς το πρόσωπο της Σχολικής Τροχονόμου από οδηγούς που έρχονται για να αφήσουν ή να πάρουν παιδιά από το Σχολείο.

Συγκεκριμένα προ ημερών οδηγός ο οποίος δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της Τροχονόμου καταφέρθηκε απρεπώς και στην ίδια αλλά και σε άλλο γονιό που έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Ακόμη περισσότερο την προηγούμενη Παρασκευή πολλοί γονείς έγιναν μάρτυρες ενός ακόμη απαράδεκτου και κατακριτέου γεγονότος. Οδηγός κατά την μεσημεριανή έξοδο των παιδιών αγνοώντας τις επανειλημμένες οδηγίες της Σχολικής Τροχονόμου συνέχισε να προχωρά με το όχημα του μέχρι που την ακούμπησε και ως εκ θαύματος δεν την τραυμάτισε!! 

Πληθώρα γονιών που ήταν κοντά στο συμβάν άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό να σταματήσει και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα..

 

Ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση μερίδας οδηγών-γονιών και θα προβούμε σε όσα μέτρα μπορούμε ώστε να προστατέψουμε την Σχολική Τροχονόμο.

 

Καλούμε όλους τους γονείς να καταδικάσουν τα γεγονότα και να σταθούν ενάντια σε τέτοια φαινόμενα.

 

Ζητάμε ως ΔΣ το αυτονόητο, δηλαδή τα αυτοκίνητα να τηρούν τις οδηγίες της Τροχονόμου, να παραχωρούν την προτεραιότητα στους πεζούς και να μην παρκάρουν πάνω στα παρτέρια επί της οδό Ερμού, όπως άλλωστε ορίζει και ο Κ.Ο.Κ.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου