Ενάντια στο Νομοσχέδιο - Για την διασφάλιση μέτρων στα Σχολεία!

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(Α.Σ.Γ.Μ.Ε.)
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, TK 104 32

www.asgme.gr  email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το  ΔΣ  της  ΑΣΓΜΕ   χαιρετίζει  τις   χθεσινές  μεγάλες κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών, Ενώσεων  και Συλλόγων Γονέων  σε όλη  την  χώρα  ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την επικίνδυνη τροπολογία για κάμερες μέσα στις τάξεις, που πέρα από τον αντιεκπαιδευτικό της χαρακτήρα μετατρέπει τη σχολική τάξη σε reality show.

Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν  μαζί  με  συλλόγους  εκπαιδευτικών   σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Χερσόνησο Κρήτης, Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Σέρρες, Βέροια, Κατερίνη και Κοζάνη.

Συνεχίσουμε  αγωνιστικά  να :

• Καταδικάζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης ΝΔ να φέρει για ψήφιση νομοσχέδιο για την Παιδεία εν μέσω πανδημίας.
  • Απορρίπτουμε το νομοσχέδιο σαν αντιεκπαιδευτικό και ζητάμε να μην ψηφιστεί από την Βουλή.

Αθήνα  14.5.2020

Πηγή: http://www.asgme.gr/2020/05/deltio-typou-asgme-gia-tis-kinitopiisis-13052020/