Κυριακή 11/10 18:00 - Προαύλιο Σχολείου (μπάσκετ)

ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς  και κηδεμόνες,

τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας καλούν σε Εκλογο - απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 11/10/2020 και ώρα 18:00 στο γήπεδο μπάσκετ του προαύλιου χώρου του ΣχολείουΦέτος διανύουμε μία πολύ ιδιαίτερη σχολική χρονιά, εν μέσω πανδημίας, η οποία έχει αρχίσει με αναρίθμητα προβλήματα και ελλείψεις στο χώρο της παιδείας. Καθώς φέτος είναι χρονιά εκλογών για τον Σύλλογο μας, σας καλούμε ακόμη πιό μαζικά να συμμετέχετε στην συνέλευση αλλά και στην διαδικασία των εκλογών που θα ακολουθήσει, ώστε ο Σύλλογος να δυναμώσει ακόμη περισσότερο!
Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε πολύ έντονα πόσο δίκαια, ρεαλιστικά και αναγκαία είναι τα αιτήματά μας διαχρονικά και πόσο επιβεβλημένη είναι η υλοποίηση  τους ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές και Δημόσιο δωρεάν σχολείο  που να καλύπτει τις ανάγκες του σήμερα.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

• Διοικητικός/ Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ.

• Συζήτηση για την νέα χρονιά.

• Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης θα πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας:

• Διατηρούμε αποστάσεις ασφαλείας και παρακολουθούμε την Συνέλευση καθιστοί στην εξέδρα του μπάσκετ.

• Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της Συνέλευσης.

• Προτείνεται να έχετε μαζί σας στυλό για τις σχετικές υπογραφές στο παρουσιολόγιο.

• Τα μέλη του ΔΣ θα προετοιμάσουν τον χώρο όπου θα υπάρχουν και αντισηπτικά.

Για την συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση τα μέλη θα πρέπει να καταβάλλουν την Συνδρομή 2020-2021 (3 ευρώ ανά μέλος) ώστε να είναι ταμειακώς ενήμερα

Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί η προβλεπόμενη απαρτία των μελών η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί (ανεξαρτήτως απαρτίας) την Κυριακή 18/10 - 18:00

Εκ του  ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων